Ajankohtaista

Tiedote
URHEILUVISA LAUANTAISIN VARKAUDESSA!

Varkaudessa, O´Harrysissä, jatkuu kahden ja puolen kuukauden tauon jälkeen Urheiluvisa, joka keskittyy vain urheilutietämykseen. Ensimmäinen visa käydään lauantaina maaliskuun 6.päivä. Urheiluvisoja pidetään joka toinen lauantai kesään asti ja ne alkavat klo.20.00. Aihealueita on todella laajasti, 30 kysymystä/ ilta eri lajeista, mm. yleisurheilu, hiihto, jääkiekko, jalkapallo, autourheilu jne. Osallistumismaksua kilpailuun ei ole. Joukkuekoko on 1-4 visailijaa. Iltakohtaisessa kisassa parhaat palkitaan ja palkinnot ovat hyvät. Urheiluvisan vetää juvalainen Vesa Kontiainen, joka myös tekee kysymykset visaa varten.

  • Visailut jatkuvat kahden ja puolen kuukauden tauon jälkeen. Turvallisuus edellä mennään ja noudatetaan tarkoin asianmukaisia ohjeita, mitä on määrätty. Henkilökunta ohjeistaa paikan päällä, kuinka toimitaan. Urheiluvisaa on odotettu, joten vihdoin päästään jatkamaan, sanoo visojen vetäjä Vesa Kontiainen.

Myös Musavisa jatkuu perjantaisin O´Harry´sissä aina juhannukseen asti. Tietovisat mitellään puolestaan Pub Kavaljeerissa, joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo.19.00 alkaen.

Urheiluvisa Varkaus, O´Harry´s, alkaen lauantaina 6.3.2021, joka toinen lauantai, klo. 20.00.

 


Tiedote
MUSAVISA JATKUU VARKAUDESSA

Puolentoista kuukauden tauon jälkeen Musavisat jatkuvat Varkaudessa O´Harry´s- pubissa Päiviösaaren torin laidalla. Perjantaina helmikuun 5. päivä aloitetaan ja Musavisa jatkuu aina kesälle, juhannukseen asti joka perjantai-ilta. Musavisoja on pidetty Varkaudessa tammikuusta 2017 asti ja ne alkavat perinteiseen tapaan klo. 21.30

Illan aikana kysytään 32 kysymystä eri aihealueista, mm. Suomi pop/rock, Suomi-iskelmä, Ysäri, Kasari, Elokuva & TV, Ulkomainen pop/rock, Jokeri, 2020-luku jne. unohtamatta ääninäyte- kysymyksiä.

Joka perjantai palkitaan kolme parasta joukkuetta sekä ns. Lucky Loser- palkinto. Musavisa on ilmainen ja joukkuekoko on 1-4 henkilöä.

Tietovisa pidetään puolestaan joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko Savontien Seurahuoneella eli Pub Kavaljeerissa. Visailussa on seitsemän eri aihealuetta: Yleistieto, TV & Viihde, Musiikki, Historia, Kulttuuri, Urheilu ja Maantieto.

Kysymyksiä on illan aikana kaikkiaan 28 kappaletta. Myös tietovisa on ilmaista hupia ja joukkuekoko on 1-4 henkilöä. Tietovisat alkavat keskiviikkoisin klo. 19.00 ja vetäjänä toimii Vesa Kontiainen, joka on myös tehnyt kysymykset.

MUSAVISA, VARKAUS, O´HARRY´S, alk. pe.5.2.2021, klo 21.30, joka perjantai
TIETOVISA, VARKAUS, PUB KAVALJEERI, alk. ke.3.2.2021, joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko, klo.19.00