Z-One
pe-la 23-05
Artisti- ja tapahtuma-iltoina 22-05


O’ Harry’s
su-to 15-24 (01)
pe 15-05
la 12-05
su 15-24 (01)
Musavisa joka perjantai klo 21:30
Urheiluvisa joka toinen keskiviikko klo 19
Putka

Rammari
ma-su 22-05
Erotic night joka torstai!
Pub Kavaljeeri
su-to 10-24 (01)
pe-la 10-02
Tietovisa joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko.
Pub Wanha Tuoppi
ma-to 09-21
pe-la 09-02
su 09-18
Tiistaisin bingo klo 18
Relluhouse
ma-pe 05-18
la-su 08-18

 

Seuraa meitä:

Ajankohtaista

Tiedote

URHEILUVISA LAUANTAISIN VARKAUDESSA!

Varkaudessa, O´Harrysissä, jatkuu kahden ja puolen kuukauden tauon jälkeen Urheiluvisa, joka keskittyy vain urheilutietämykseen. Ensimmäinen visa käydään lauantaina maaliskuun 6.päivä. Urheiluvisoja pidetään joka toinen lauantai kesään asti ja ne alkavat klo.20.00. Aihealueita on todella laajasti, 30 kysymystä/ ilta eri lajeista, mm. yleisurheilu, hiihto, jääkiekko, jalkapallo, autourheilu jne. Osallistumismaksua kilpailuun ei ole. Joukkuekoko on 1-4 visailijaa. Iltakohtaisessa kisassa parhaat palkitaan ja palkinnot ovat hyvät. Urheiluvisan vetää juvalainen Vesa Kontiainen, joka myös tekee kysymykset visaa varten.

  • Visailut jatkuvat kahden ja puolen kuukauden tauon jälkeen. Turvallisuus edellä mennään ja noudatetaan tarkoin asianmukaisia ohjeita, mitä on määrätty. Henkilökunta ohjeistaa paikan päällä, kuinka toimitaan. Urheiluvisaa on odotettu, joten vihdoin päästään jatkamaan, sanoo visojen vetäjä Vesa Kontiainen.

Myös Musavisa jatkuu perjantaisin O´Harry´sissä aina juhannukseen asti. Tietovisat mitellään puolestaan Pub Kavaljeerissa, joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo.19.00 alkaen.

Urheiluvisa Varkaus, O´Harry´s, alkaen lauantaina 6.3.2021, joka toinen lauantai, klo. 20.00.

 


TIEDOTE

MUSAVISA JATKUU VARKAUDESSA

Puolentoista kuukauden tauon jälkeen Musavisat jatkuvat Varkaudessa O´Harry´s- pubissa Päiviösaaren torin laidalla. Perjantaina helmikuun 5. päivä aloitetaan ja Musavisa jatkuu aina kesälle, juhannukseen asti joka perjantai-ilta. Musavisoja on pidetty Varkaudessa tammikuusta 2017 asti ja ne alkavat perinteiseen tapaan klo. 21.30

Illan aikana kysytään 32 kysymystä eri aihealueista, mm. Suomi pop/rock, Suomi-iskelmä, Ysäri, Kasari, Elokuva & TV, Ulkomainen pop/rock, Jokeri, 2020-luku jne. unohtamatta ääninäyte- kysymyksiä.

Joka perjantai palkitaan kolme parasta joukkuetta sekä ns. Lucky Loser- palkinto. Musavisa on ilmainen ja joukkuekoko on 1-4 henkilöä.

Tietovisa pidetään puolestaan joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko Savontien Seurahuoneella eli Pub Kavaljeerissa. Visailussa on seitsemän eri aihealuetta: Yleistieto, TV & Viihde, Musiikki, Historia, Kulttuuri, Urheilu ja Maantieto.

Kysymyksiä on illan aikana kaikkiaan 28 kappaletta. Myös tietovisa on ilmaista hupia ja joukkuekoko on 1-4 henkilöä. Tietovisat alkavat keskiviikkoisin klo. 19.00 ja vetäjänä toimii Vesa Kontiainen, joka on myös tehnyt kysymykset.

MUSAVISA, VARKAUS, O´HARRY´S, alk. pe.5.2.2021, klo 21.30, joka perjantai

TIETOVISA, VARKAUS, PUB KAVALJEERI, alk. ke.3.2.2021, joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko, klo.19.00

1 week ago

Zonevarkaus
Klo 20 starttaillaan häppärit.Bileet ja karaoke 01 saakka ...
View on Facebook

2 weeks ago

Zonevarkaus
Oletko sinä meidän uusi yökerhon huippumyyjä? Haemme yökerhoon uutta/uusia myyntitykkejä ‼️Oletpa sitten alan ammattilainen tai halukas oppimaan alan niin laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinut tehtäviin. Tärkeintä on hyvä asenne ja halu kehittyä 😀#zonevarkaus #rekry #töihinmeille ...
View on Facebook

2 weeks ago

Zonevarkaus
Perjantai & lauantai-iltaisin Putka palvelee klo 20-01 🥳Happy hour alkuun ja bilettä sekä karaokea aina valomerkkiin asti ‼️#zonevarkaus #putka #karaoke #bilepuoli #setämies #kiisseliä #häppärit #keittoo #skumppaa #oharrys ...
View on Facebook

2 weeks ago

Zonevarkaus
Putka palvelee klo 20-01‼️‼️Häppärit 20-21#bilepuoli #karaoke #häppärit #setämies ...
View on Facebook

2 months ago

Zonevarkaus
Uusien aukiolorajoitteiden vuoksi yökerho Z-One on toistaiseksi suljettu.Odotellaan jälleen kerran parempia aikoja ja vapaampaa aukioloa.Sitten bailataan oikein kunnolla 🤩💪❤️❤️ Kaikille ...
View on Facebook


    Anna palautetta